Midas Car Repair Review from Detroit, Michigan

9 of 306 Midas reviews

Before I brought my vehicle to the shop I was experiencing Idle issues , minor car shut offs when coming to a stop, & hard starting following the shut offs.The Midas Shop on Hanover Ave in Allentown PA gave me a fault code list of 11 codes but they recommended 5 codes and said that they more than likely are the cause of the problems.

I told them I wanted the idle issue solved and didn't want the car to keep shutting off on me. I left the car with them 3 weeks and when it was returned to me it came back worse than before. When I got home which is only 2-3 miles away I had a half of a gallon of coolant spilled over the engine & my fire wall because one of the Technicians left the reservoir cap off, I can't make it 15 miles down the road without the idle jumping hard or the car shuttering. Atleast twice a day since I've gotten the vehicle back it shuts off while driving and when in park.

The only way the vehicle stays on is if the EPC cuts on & makes the RPM go higher than it should. I paid the shop $1,748 to fix these issues. Instead they returned it to me in horrible condition. This is very poor service.

I need a response on this issue as soon as possible.I did not receive what I paid for.

This review is a subjective opinion of a user.
Report Comment Private message author

More Review Details

Customer service
Discounts and Special Offers
Website
Value for money
Product or Service Quality
Exchange, Refund and Cancellation Policy
Advertised vs Delivered
Reliability
Staff
Price Affordability
Diversity of Products or Services
Turnaround Time
Service Scheduling
More

Reason of review:
Bad quality
Product or service
Review category
Service Centers and Repairs
review #931078

Author wants to be contacted by the company. Learn more

Had an experience with Midas? Submit review ›
Helpful? 0 Yes 0 0 No 0
Had the same issue 0 Yes 0
9 of 306 Midas reviews
Comment as anonymous As anonymous or Log in
OR Is it your business? Respond to your
customers as verified company representative.
Apply for a Free Plan
Anonymous

Oct 11 #1225429 Honolulu, Hawaii, United States

Maybe a problem with the MAS detector or throttle body. I had similar problems 2003 S-type Jag. It was the throttle body, specifically the throttle position sensor. Found one on line, swapped it out. All back to normal.

0 0 Reply
Great comment! Would you like to convert it into review?

You will be able to edit the text before publishing.

You May Also Like

× You are about to contact PissedConsumer.com

Review submitted through "Contact Us" will not get published on the site or forwarded to Midas. However, many companies do monitor reviews on our site.

 
×
You were reading a complaint about Midas.
Filing a new complaint about
×